Binnenkort watersport uurwerken online te koop via SunnyWatches.nl

PUMA Ocean Race YachtingBinnenkort wordt de Nederlands/Belgische versie van SunnyWatches.com gelanceerd. Vanaf de site van SunnyWatches.nl zal men dan tegen een mooie korting authentieke polsuurwerken op een veilige manier online kunnen bestellen. In de wereld van de watersport is door de jaren heen een polsuurwerk altijd meer geweest dan zomaar een gadget. Voor wedstrijdzeilers is het zelfs van cruciaal belang om bij de start de aftelprocedure correct te kunnen volgen.

En welke watersporter kent niet de befaamde merken zoals daar zijn Rolex en Corum, jarenlang actief als sponsor in zeilwedstrijden. Nog andere zijn Omega en Nautica, die ook op hun beurt modellen op de markt brachten verbonden met de duik-, zeil- of watersport in het algemeen.

En nu de Volvo Ocean Race, voor velen dé zeilwedstrijd van het moment, in zeer grote media belangstelling staat biedt zelfs Puma een toepasselijk polsuurwerk aan: de gloednieuwe Puma Time Ocean Race Yachting. Ik denk dat het voor sommige watersporters niet snel genoeg Nieuwjaar kan worden!

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments