EYN, grootste jachtmakelaar in Nederland, nu ook in België

logoEuropean Yachting Network is een snel groeiende jachtmakelaarorganisatie met 16 vestigingen in Nederland en Duitsland. Sinds 1 oktober heeft EYN ook een hoofdvestiging in België. EYN verwacht om binnen het jaar nog twee extra vestigingen te openen in België. Internet heeft de wereld veranderd, ook dat van de jachtmakelaardij.

EYN begrijpt deze verandering en is volledig meegegaan in dit proces. Een schip verkopen is namelijk niet iets dat je ‘even’ doet. Een verkoper heeft een toegewijde, goed getrainde en betrouwbare jachtmakelaar nodig. Potentiële kopers echter kijken altijd eerst op het internet. Daar vinden ze de EYN website, www.e-y-n.com (momenteel ongeveer 350 schepen), in vier talen én doorgeschakeld naar wel 15 andere Europese sites.

Daar EYN zonder fysieke kantoren werkt, en enkel de nieuwste IT-technologie gebruikt, kan EYN ook het laagste courtagepercentage hanteren, nl. 2%, excl. BTW (met een minimum van € 2.500 excl. BTW). De gangbare commissies liggen rond de 7 % excl. BTW.Internet heeft ook de taak van een ‘verkoophaven’ overgenomen. EYN werkt zonder verkoophaven zodat de verkoper nog altijd van zijn schip kan genieten terwijl het verkoopproces zijn gang gaat. In de internethaven liggen duizenden boten en EYN bewijst dagelijks dat de EYN-boten in deze haven gevonden worden.

Wat biedt EYN nog meer?

Een reële en onderbouwde verkoopprijs in overeenstemming met de markt, een uitgebreide foto- en videoreportage, een presentatie van de schepen op gekende beurzen, advertentiecampagnes op 15 grote Europese websites, een veilige financiële afhandeling via een unieke derdebetalersrekening én, niet onbelangrijk, een snelle opvolging van de dossiers.
Door het grote succes van deze aanpak kan je in de toekomst EYN ook vinden in Spanje, Frankrijk en Kroatië.

Contact voor België:
EYN Belux
belux@e-y-n.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments