Open huis bij Winner Yachts te Enkhuizen

Winner 12.20De nieuwste telg uit de Winner Yachts familie begint stilaan vorm te krijgen. Rompnummer 1 is uit de mal en er wordt keihard gewerkt om haar volledig afgewerkt klaar te krijgen voor de wereldpremière tijdens aanstaande Boot Düsseldorf 2009. De Winner werf in Enkhuizen is nu volop begonnen aan de inbouw van de binnenmal. De mensen van Winner Yachts nodigen trouwens iedereen uit om de werf te bezoeken op 20 en 21 december en dit van 11 tot 16 uur.

Men kan zich dan zelf vergewissen van de ruimte die de nieuwe Winner 12.20 te bieden heeft. Verder zal er ook een nieuw model van de Winner 10.10 te bezichtigen zijn. Dit ‘model 2010’ heeft nieuwe details in zowel het exterieur als het interieur. Ook zal er mogelijkheid zijn om met het bouwproces kennis te maken.

Winner Jachten
Voorland 13
1601 EZ Enkhuizen, Nederland
+31 (0)228-316001
www.winneryachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments