Fastsailing levert snelle zeilboten en racy zeiljachten

mini 650 protoDeze leverancier uit Nederland zal voornamelijk de sportieve zeiler interesseren want je vindt er hoofzakelijk snelle zeilboten en zeiljachten terug. Van de populaire Open 5.00 tot custom build zeiljachten in vrijwel elke gewenste lengte en mogelijkheid om te bouwen in verschillende materialen. Voor alle jachten geldt dat deze zeer licht en ergonomisch geconstrueerd worden, de series mini’s worden onder andere met Karver onderdelen geleverd.

De nog vrij onbekende maar zeer interessante en spectaculaire Class 950 zeiljachten worden geleverd vanaf 112.000.- Euro (ex BTW/ transport). Ook de grote zus – de Class 40 – is bij Fastsailing vertegenwoordigd.

Uiteraard kunnen de mini’s ook niet ontbreken. Ze hebben een nieuw series ontwerp geintroduceerd, die gebouwd wordt volgens de laatste technieken. De eerste is reeds verkocht maar er zijn er nog 2 uit de eerste serie beschikbaar aan uitzonderlijke voorwaarden, ze worden immers inclusief 4 (!) zeilen (groot, fok en 2x gennaker) en inclusief transport aangeboden voor de prijs van 34.500.- Euro (excl. BTW).

Volledig gamma:

- open5.00
– open5.70
– minitransat
– class950
– class40
– multi23
– Krysalid

www.fastsailing.nl
info@fastsailing.nl
Foto: proto Minitransat

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments