Santaz Cruz zeiljachten sinds november in Monnickendam

Yacht ExpertEase Group BV, gelokaliseerd aan de Gouwzee in Monnickendam en bekend van Dehler Benelux en Sailtec herbergt met ingang van 1 november a.s. niet alleen het zeiljachten merk Dehler, maar ook Victoire en Santa Cruz Yachts. Al sinds 1961 staat Victoire garant voor klassiek gelijnde, zeewaardige en duurzame zeiljachten. Wat begon met een Victoire 22, het eerste volwaardige zeejachtje voor de Nederlandse kustwateren, groeide uit tot een gerenommeerde Nederlandse werf met tevreden zeilers op elke wereldzee.

De productie van Victoire zal in Nederland blijven. Daarbij zal Victoire zich concentreren op de stoere zeebonk V35, de sportieve V37 en zeer comfortabele blue-water-cruiser V42. De werf zet zich in om de zeiljachten te vernieuwen en efficiënter te bouwen. Victoire krijgt met de nieuwe eigenaar een ‘service boost’. Wat blijft is het vakmanschap en de betrouwbaarheid van de Victoire schepen.

Santa Cruz Yachts bestaat al sinds 1971, is gevestigd Jacksonville Florida USA. Door de jaren heen is Santa Cruz verantwoordelijk geweest voor de bouw van vele innovatieve en prijs winnende jachten zoals de: SC27, SC33, SC40, SC50, SC52 (1996 Sailing World's Boat of the Year) en natuurlijk de legendarische SC 70. De nieuwe SC37 is vorige maand op de Newport boat show uitgeroepen tot “Best sailboat 2008”.

Het eerste nieuwe model waarmee wij op de markt komen is de Santa Cruz 37. Kernwaarden van deze volledig uit carbon gebouwde SC37 zijn: Veiligheid, comfort, snelheid en Fast Is Fun. Een gemakkelijk zeilend jacht wat snelheid (VPP top snelheid boven 20 knopen) tot een genoegen maakt voor het gezin en de race crew. Naast de nieuwe SC37 staat er voor begin volgend jaar de lancering van de SC43 op de planning. In 2010 wordt er een nieuwe 52 voeter verwacht.

Deze uitbreiding vraagt om een nieuwe naam waaronder genoemde merken opereren en een verbouwing van de locatie zodat wij klaar zijn voor de toekomst.

Tevens hebben wij diverse First class occasions te koop liggen.
Kijk op www.yeeg.nl voor het actuele aanbod en een routebeschrijving.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments