Huysman Yacht Insurance & Financing introduceert omnium jetski verzekering

Omnium jetski verzekering HuysmanVanaf heden is het mogelijk om jetski's en personal watercrafts (PWC) omnium te verzekeren via Huysman Yacht Insurance & Financing, een divisie van Zakenkantoor Huysman nv. De omnium jetski verzekering staat in voor de risico's: diefstal, brand, ontploffing, eigen Schade, hulp- en bergingskosten, burgerlijke aansprakelijkheid en persoonlijke ongevallen opvarenden.

Om van deze exclusieve jetski polis te kunnen genieten zijn een vaarbewijs, dodemansknop en geactiveerd T & T systeem een vereiste. De bestuurder moet tenminste 18 jaar zijn en mag de jetski niet ouder zijn dan 4 jaar.

Peter Huysman wist ons op de Belgian Boatshow te vertellen dat de verzekering geldt voor alle Europese binnenwateren.

Meer weten? www.huysmanyachtinsurance.com

Auteur

  • admin

Comments