Poolreiziger Dixie Dansercoer lanceert videospel Cool 4 Antarctica

Cool 4 AntarcticaPoolreiziger Dixie Dansercoer lanceert binnenkort een videospel voor kinderen vanaf twaalf jaar en dient om kinderen bewust te maken van de problematiek rond de opwarming van de aarde. Cool 4 Antarctica is vanaf woensdag 20 februari 2008 tien weken lang gratis online te spelen.

Het spel is een uitloper van Dansercoers laatste reis naar Antarctica. Tijdens deze trip zag hij met eigen ogen de gevolgen van de opwarming van de aarde. Daarom wil hij de problematiek dichter bij het grote publiek brengen. Diegene die Cool 4 Antarctica spelen kunnen onder meer zelf experimenten uitvoeren in hun virtuele expeditie.

Het spel van Dansercoer is vanaf woensdag te spelen op www.cool4antarctica.com.

De beste spelers kunnen zelfs prijzen winnen, waaronder een tocht met de zeilboot waarmee Dansercoer naar de Zuidpool trok.

Auteur

  • admin

Comments