Maxwell en Vetus vormen een strategisch bondgenootschap

VetusVETUS maakt bekend dat MAXWELL Marine Limited, een fabrikant van ankerlieren en overige dekuitrusting, dat zij aansluiting heeft gevonden bij de groep van VETUS ondernemingen. Binnen deze groep zal MAXWELL onafhankelijk blijven opereren en voortgaan met de ontwikkeling en verkoop van de eigen producten, waarbij zij nu tevens toegang heeft tot de kapitaalfondsen van deze internationaal werkzame Nederlandse fabrikant van scheepstoebehoren.

MAXWELL en VETUS zullen een strategisch bondgenootschap sluiten in de markt en de mogelijkheden onderzoeken en de synergie nastreven, om hun zaken wereldwijd te kunnen uitbreiden.

Beschier Kik, CEO van VETUS, geeft hierbij het navolgende commentaar: “Ik ben werkelijk erg blij om MAXWELL binnen de groep van VETUS ondernemingen te mogen verwelkomen. Hun producten en hun personeel vormen een fantastische uitbreiding van onze zakelijke mogelijkheden”

Marcel Borsboom, COO van VETUS, voegt hieraan nog toe: “VETUS en MAXWELL hebben beide vele mogelijkheden om tot verdere groei te komen en deze verbintenis voegt aan onze groep een sterk team van capabele en toegewijde mensen toe, met uitstekende relaties in de markt en superieure productiemogelijkheden”.

MAXWELL heeft zijn sporen verdiend als het gaat om de ontwikkeling en de fabricage van producten van topkwaliteit en heeft met name in Azië, Nieuw Zeeland, Australië en de Verenigde Staten van Amerika een bijzonder sterke marktpositie verworven.

VETUS loopt met haar scheepsaccessoires duidelijk voorop in Europa en heeft verder haar distributeurs over de gehele wereld.

VETUS ontwerpt en fabriceert een rijk geschakeerd palet van motoren en scheepsuitrusting.

VETUS N.V. heeft haar thuisbasis in Schiedam bij Rotterdam en staat bekend als internationaal gerichte ontwerper, fabrikant en verkoopmaatschappij van scheepsdieselmotoren en technisch toebehoren, met name gericht op de pleziervaart en de kleinere beroepsvaart.

VETUS N.V. heeft haar thuisbasis in Schiedam bij Rotterdam en staat bekend als internationaal gerichte ontwerper, fabrikant en verkoopmaatschappij van scheepsdieselmotoren en technisch toebehoren, met name gericht op de pleziervaart en de kleinere beroepsvaart.

www.vetus.nl

Auteur

  • admin

Comments