Nautic '08 wordt nieuwe watersporbeurs te Westende

Nautic '08 wordt nieuwe watersporbeurs te WestendeOp zaterdag 26 & zondag 27 april zal voor de eerste keer Nautic ’08 plaatsvinden.
Dit evenement dat de steun krijgt van de vzw VVV Middelkerke en van het Verbond van Vlaamse Watersportverenigingen, vindt, in tegenstelling tot de weinig reeds bestaande evenementen, niet in het volle zomerseizoen plaats maar er net voor.

Dit tijdstip betekent immers voor de vele watersportliefhebbers het einde van de winterstop, het moment waarop de kriebels terug toeslaan en nieuwe plannen worden gesmeed, het moment waarop de koopkracht en de interesse in de nieuwigheden het grootst zijn.

De nautische happening zal plaatsvinden op de brede Koning Ridderdijk in Westende, een badplaats gelegen tussen Nieuwpoort en Oostende. Hiermee hebben we voor het meest centrale punt van het watersportgebeuren aan de kust gekozen.

De locatie is zeer gemakkelijk te bereiken, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en biedt bovendien de nodige ruimte om Nautic te laten uitgroeien tot een van de belangrijkste watersportevenementen van België.

In een bijzonder sfeervolle omgeving met piramidetenten bieden wij de kans aan professionele exposanten om hun waar aan te bieden aan het grote publiek. Daarnaast zal een grote tweedehandsmarkt voor particulieren zorgen voor een democratisch gebeuren waar iedereen zijn gading kan vinden.

Zo zal het grootste luxejacht tot en met het kleinste dobbertje het decor vormen van een niet te vergeten nautische happening.

Dit alles, aangevuld met enkele workshops, leuke activiteiten en de nodige animatie, zorgt ervoor dat Nautic ’08 een datum verdient in ieders agenda.

Als watersportliefhebber, die zich bewust is van de groei van het watersportgebeuren, kunt u beslist niet aan de zijlijn blijven staan!

Het Nautic ’08 team.
www.nautische-happening.be

Labels

Auteur

  • admin

Comments