Openingsevent De Valk Zeeland

De Valk ZeelandKomend paasweekend (22, 23 en 24 maart) opent De Valk Zeeland zijn nieuw kantoor te Sint Annaland. Tijdens deze drie dagen zullen er ook interessante activiteiten verzorgt worden samen met enkele organisaties en andere maritieme ondernemers uit de omgeving. Er zullen een vijftig-tal jachten te bezichtigen zijn.

Ger Bayens wil dit gebeuren niet onopgemerkt laten voorbij varen en vertelt ons: "We laten u graag zien waar we trots op zijn en hoe we professioneel antwoord geven op de eisen van de hedendaagse watersporter, die vooral gebaat is bij een full-service makelaar."

"Dit doen we d.m.v. een verkoophaven met ligplaatsen zowel te water als op de wal aan een verkoopsteiger van 140 meter. Ook kunnen we jachten nu overdekt presenteren in een 4000 m2 grote vorstvrije hal. Het vervoer door de lucht voor deze jachten wordt verzorgd door een 80 tons kraan."

Nieuw kantoor De Valk ZeelandNieuw kantoor De Valk Zeeland"Het nieuwe en moderne kantoor biedt tevens ruimte aan een verwarmd magazijn waar zeilen, elektronische apparatuur e.d. kunnen worden opgeslagen. Dit alles wordt ondersteund en aangestuurd door onze gekwalificeerde en professionele crew."

Alle geïnteresseerden zijn alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op op de nieuwe vestiging in Sint Annaland.

Naast de ruim 50 jachten die u kunt bezichtigen is er een programma samengesteld en daarbij is ook aan de kinderen gedacht.

Het programma

 • Presentatie wereldreis; zaterdag en zondag van 12:30 tot 13:30. Deze presentatie wordt verzorgd door Sjef Keijzers en zijn vrouw die in 2007 zijn teruggekeerd met hun zeiljacht “De Vierde Dimensie”. De presentatie wordt ondersteund met prachtige foto’s.
 • Rondleiding Kooij jachtspuiterij: zaterdag, zondag en maandag van 14:00 tot 15:00 uur.
  Kooij Ship Operation; gevestigd in hetzelfde complex, geeft elke dag een rondleiding door de ultra moderne jachtspuiterij en beantwoordt graag uw vragen.
 • Rondleiding Jachtwerf Alumarine & Busmaritiem; zaterdag, zondag en maandag van 11:00 tot 12:00.
  Onze andere buurman gevestigd in hetzelfde complex, is Alumarine, jachbouwer van aluminium zeiljachten, waaronder de Concord.
  Busmariteam staat als werf garant voor winterberging, refit en onderhoud werkzaamheden. Bert Busman geeft elke dag een interactieve presentatie op de werf.
 • Waterpolitie, informatie en voorlichting.
  Tijdens een nog nader te bepalen dag in dit Paasweekend, zal de waterpolitie (KLPD) aanwezig zijn met één van hun schepen.
  Het schip is dan onder leiding en uitleg van de waterpolitie te bezichtigen, ook zal er informatie en voorlichting gegeven worden.
 • “Pleomax” Volvo 60, oceaanracer
  Sinds 1 maart jl. houder van het Noordzee record, zal gedurende dit weekeinde op een zeer speciale manier gepresenteerd worden!
  Dit is uw kans om een pur sang oceaanracer eens van dichtbij te bezichtigen.

Hou www.devalk.nl in de gaten voor updates van het programma.

Het adres

De Valk Zeeland B.V.
Koelhuisweg 4
4697 RM Sint Annaland
Tel: +31 (0) 166 60 10 00
sintannaland@devalk.nl

Labels

Auteur

 • admin

Comments