Ferretti Group stelt Pershing 64’ voor in hartje Milaan

De befaamde Italiaanse scheepswerf Ferretti Group stelt zijn nieuwste motorjacht de Pershing 64’ op een toch wat ongewone plaats en ongewoon tijdstip voor. Milaan zouden we nu niet direct omschrijven als een havenstad en de periode van de botenbeurzen is wel wat voorbij. Toch zal de Pershing 64' in Milaan op het water worden voorgesteld. Niet op een botenbeurs, maar een meubelbeurs...

“Het ontwerp van de Persching 64’ is zijn tijd op vlak van design weer maar eens danig voor op zijn concurrenten, dat het motorjacht zeker een plaats verdient op de prestigieuze Meubelbeurs van Milan de 2008 FuoriSalone Show”, zegt men met gepaste trots bij Ferretti Group.
De Pershing 64’ zal van 16 tot 21 april aanmeren in de Naviglio Grande Canal recht tegenover het historische Vicolo dei Lavandai.

“Made in Italy”
“De Pershing 64’ is een motorjacht met een opmerkelijk interieur desing waarbij stijl perfect gecombineerd wordt met technologie. Gestroomlijnd, stijlvol, elegant, klasse, geraffineerd top design, kortom “Made in Italy”, omschrijft Tilli Antonelli de stichter en grote baas van Pershing de nieuwe Pershing 64’.

Technische en vaargegevens van de Pershing 64’ zullen na de wereldpremière in Milaan worden vrijgegeven.

www.pershing-yacht.com .

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments