Nieuwe Harken trimhandschoenen

De nieuwe Harken Trimmer Gloves bieden een nog betere bescherming tijdens het actieve zeilen. Bijna iedere zeiler wikkelt de lijn graag om zijn hand, waarvan de bovenzijde dan pijnlijk onder druk komt te staan. De Harken Trimmer Gloves zijn juist op die plek met geperst neopreen verdikt. Bovendien zorgt de WrapFit constructie ervoor dat de naden niet op cruciale bewegingsplekken zitten. Dat bevordert de kwaliteit en duurzaamheid.

Vooral als de spanning op de schoten hoog is, krijgen de handen het zwaar te verduren. In dat geval brengen de vijf gesloten vingertoppen, de WrapFit constructie en de verdikking met geperst neopreen ter hoogte van de knokkels, verlichting.

De palmzijde van de Harken Trimmer handschoen is voorzien van het synthetische leer ‘Black Magic’, waardoor een stevige grip ontstaat. Voor de bovenzijde is gebruik gemaakt van ademend en sneldrogend stretchmateriaal. Om het gebruikersgemak te verhogen, zit er aan de binnenzijde van de pols een lipje om de handschoen aan te trekken.

www.harken.com .

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments