Imhoff dames zeilkleding

Vanaf de zomer van 2008 is de Imhoff dameslijn compleet met de aanvulling van de speciaal ontworpen damesbroek. De drop-seat en voorgevormde coupe en knieën dragen bij tot het draagcomfort voor de actieve zeilsters.
De vrouwenjacks maakten vorig jaar een vernieuwing door en zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Het model coastal biedt bescherming tegen de ruige omstandigheden op zee.
Het model inshore is meer bedoeld voor de wedstrijden en tochten op binnenwater. Voor de gehele lijn wordt gebruik gemaakt van het tweelaagse DLX-materiaal. Imhoff levert de kleding in damesmaatvoering.

Voorgevormd
De drop-seat maakt de dameszeilbroek functioneel in gebruik voor zeilsters die lange vaardagen maken. Met twee ritsen aan de zijkanten is het mogelijk om de achterzijde van de broek te laten zakken. Dat maakt de toiletgang eenvoudiger en sneller.
Daarnaast zorgen de voorgevormde knieën en coupe voor extra draagplezier. Bovendien is de broek smaller gesneden, wat beter oogt. Versterkingsstukken op het zitvlak en de knieën gaan slijtage tegen.
De pijpen zijn afsluitbaar met breed velcro- klittenband. De broek is leverbaar in de maten xs tot en met xxl en in het grijs, wat past bij beide kleurstellingen van de jacks. Natuurlijk zijn de naden getapet, zoals bij alle Imhoff technische zeilkleding het geval is.
De adviesprijs voor de Delta damesbroek bedraagt € 149.00.

In stijl bikkelen
Beide modellen damesjassen zijn op het vrouwenlijf gesneden met voorgevormde armen en gepaste maten. Dat betekent niet alleen draagcomfort, maar ook dat de zeilsters in stijl kunnen bikkelen. De kraag is fleece gevoerd en de kinbeschermer is eveneens van fleece. Verder zit er een veiligheidscapuchon aan en zijn er voor de koude tochten handwarmer insteekzakken. Qua kleurensamenstellingen zijn er twee opties. Enerzijds roze/wit/grijs en anderzijds rood/wit/zwart.
De adviesprijs voor het Coastal jack is € 189.00 en voor de Inshore jas € 169.00.

Goed beschermd met DLX
Het tweelaags materiaal DLX is al jaren een vaste waarde in de Imhoff-collectie. Het bestaat uit een slijtvaste buitenlaag, waarop aan de binnenzijde een technische coating is aangebracht. DLX heeft een ademend vermogen van 5 liter per vierkante meter per dag, bij een waterdichtheid van 5 meter waterkolom.

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments