Bach Yachting viert op 27 september succes nieuw kantoor Medemblik

Salona37De Bach Yachting vestiging in Medemblik werd geopend begin april. Er werd een nieuw kantoor en verkoopsteiger in gebruik genomen. Het kantoor is gevestigd in het Regattacenter Medemblik. Medemblik is van oudsher hét zeilwedstrijdcentrum van Nederland.

Het is de thuishaven van internationale evenementen zoals de Holland Regatta, voorheen gekend als de ‘SPA – Regatta’. Er worden Europese – en Wereldkampioenschappen in diverse klassen georganiseerd, evenals wedstrijden voor grotere jachten, zoals de bekende 24-uurs race. Deze positie is te danken aan de beschutte ligging aan hoge wal van het Ijsselmeer, aan de aantrekkingskracht van het historische stadje Medemblik en aan de inzet van de diverse wedstrijdorganisaties.

En het is vanaf deze locatie dat Bach Yachting de afgelopen maanden goed zaken heeft gedaan. Bach Yachting is een beëdigd jachtmakelaar, taxateur en lid van de Nederlandse Bond Van Makelaars in Schepen (NBMS) en van HISWA. Met andere woorden een zeer betrouwbare partner voor de aankoop en/of verkoop van uw schip. Naast het tweedehands aanbod van performance yachts en hoge kwaliteits cruisers, kunt u in Medemblik terecht voor Salona Yachts, King 40 en MD35.

Het professionele team van Jascha Bach en Tijmen van Elst nodigt iedereen uit op 27 september om met hen samen vanaf 15u30 het glas te heffen op het succes van de nieuwe vestiging. Ze staan u verder graag te woord voor meer informatie over hun aanbiedingen, taxaties, bemiddeling & charter.

www.bachyachting.nl

medemblik@bachyachting.nl
info@bachyachting.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments