Bavaria Yachts stelt nieuwe 47cruiser voor in Friedrichshafen

Bavaria 47cruiser modelTijdens Interboot 2008 in Friedrichshafen zal Bavaria Yachts haar nieuwe Bavaria 47cruiser in wereldprimeur voorstellen aan het brede publiek. Deze nieuwe telg van de Bavaria familie moet vanaf oktober 2008 de huidige Bavaria 46cruiser gaan vervangen. Het voetje groter betekent een nieuw atractief design en verschillende verbeteringen. Tijdens Interboot zal een 4-cabine versie te bewonderen zijn.

Het nieuwe ontwerp voorziet in een vergroot zwemplatform aan de spiegel. Verder zijn de cockpit afmetingen vergroot, waardoor een grotere kuiptafel en een dubbele stuurstand nu hun intrede doen. Tel hierbij het uiterste gemak waarmee de cruisers kunnen gezeild worden en je weet dat de Bavaria 47cruiser haar pijlen vooral richt op zeilers die houden van comfort aan boord.

Bavaria 47cruiser interieurBavaria 47cruiser interieur
Binnenin kan gekozen worden uit Mahogany, Lichte Eik of Walnoot hout types. Voor elk wat wils. Nieuwe interieur oplossingen, zo kan men het schot tussen beide cabines achterin verplaatsen of weglaten waardoor de afmetingen achterin geheel naar eigenaarswens kunnen aangepast worden, en het aantrekkelijke design verschaffen een comfortabel en ontspannen sfeer onderdeks.

De basisprijs van de Bavaria 47cruiser bedraagt 158’800 Euro, ex werk en taxen.

www.bavaria-yachtbau.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments