Navionics Mobile verandert uw smart phone in een kaartplotter

Navionics op iPhoneNavionics Mobile is een nieuwe set van gedetailleerde marinekaarten van Navionics ontwikkeld voor de laatste generatie smart phones, zoals de iPhone van Apple. Het navigatiesysteem maakt van de iPhone een echte nautische kaartplotter. Hierdoor beschikt de gebruiker over gedetailleerde zeekaarten, kan hij zogenaamde waypoints plotten en met de ingebouwde GPS kan hij de koers over water volgen.

De Navionics Mobile kaarten zijn gemakkelijk van het internet te downloaden op de smart phones. Eens gedownload blijven ze in het interne geheugen van de telefoon opgeslagen. Voor de watersporter die reeds over een kaartplotter beschikt kan dit nieuwe systeem dienst doen als supplementaire navigator of als back-up bij elektrische problemen. Het laat je verder ook toe thuis de zeekaarten te raadplegen en routes uit te stippelen zonder dat je aan boord voor je plotter moet zitten.

En als extraatje kan je met Navionics Mobile de iPhone zelfs gebruiken als navigatie hulpmiddel op de weg of bij outdoor activiteiten, zoals skiën of mountainbiken.

Bron en foto: ibinews

Auteur

  • WaterTrends

Comments