Jobbe zeiljachten omgedoopt tot Beluga J

Beluga J-39Het zijn bijzondere tijden voor Beluga Yachting. In het najaar hebben zij nog het nieuwste motorjacht geïntroduceerd, de Beluga 35. En op zeer korte termijn staan er nog meer ontwikkelingen te wachten. Om voorbereid te zijn op de verdere uitbouw van de Nederlandse nieuwbouw, gaat Beluga Yachting de naam Jobbe van de zeiljachten range veranderen. De nieuwe naam wordt Beluga J zeiljachten.

Het concept van de elegante klassiek gelijnde zeiljachten met moderne zeileigenschappen blijft overeind. De Jobbe 39 is het eerste zeiljacht van Beluga Yachting en is alom geprezen vanwege haar ontwerp. De Jobbe 39 wordt nu de Beluga J39.

De Beluga J-39De Beluga J-39“We merken dat Beluga Yachting een vertrouwde partner op de markt aan het worden is”, aldus Job Verheijen, eigenaar van de werf en tevens ontwerper. “Als we in de toekomst de nieuwbouw verder gaan uitbreiden, dan is het belangrijk om herkenbaar te zijn voor klanten. Ze zoeken een betrouwbare en serieuze partner met liefde voor het vak. We werken vanuit dat gedachtegoed.”

Dat Beluga Yachting in de toekomst investeert is duidelijk. Over enige tijd mag de markt meer nieuws van deze werf verwachten.

Voor meer informatie
www.beluga-yachting.nl

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments