Sly Yachts nu ook vertegenwoordigd in Benelux

Sly42Van der Steene Yachting BV, handelend onder WNE Yachting BV (dealer van ELAN zeiljachten Zuid-Nederland), heeft het importeurschap van het prestieuze Italiaanse zeiljachten merk 'Sly Yachts' verworven. Sly Yachts is een jonge en dynamische werf, welke in 2005 door een groep professionals, te Cesena in Italië is opgericht. Zij hebben het doel om zeiljachten te bouwen waarbij elegant design, comfort en beleving van snelheid hoog in het vaandel staan.

Werkend met het fameuze design bureau 'Studio Lostuzzi' is er hard gewerkt aan een indrukwekkende lijn, te weten: Sly 42, Sly 42 Fun, Sly 47 Cruising, Sly 47 Racing en de Sly 53. In 2009 wordt het vlaggeschip de Sly 61 geïntroduceerd.

De Sly 42 is in 2008 verkozen tot 'the European Yacht of the year'. Volgens de internationale jury vanwege het oogstrelende ontwerp, eenvoudig te handelen en de excellente performance.

Sly42 te Saint-TropezSly42 te Saint-TropezOok op wedstrijd-banen presteert Sly zeer goed. Tijdens de Voiles Saint-Tropez 2008 heeft de Sly 42 al een visitekaartje achtergelaten, door met de CACHOU als 2e te eindigen. Dit is een fantastisch resultaat, daar de boot net nieuw was opgeleverd en het deelnemersveld zeer sterk was; het bestond uit o.a. 5 Swan 45’s, 3 Swan 42’s en diverse andere goed uitgeruste jachten, zoals Farr 40, Vismara 46, Sydney 46, Grand Soleil 50 etc.

Sly Yachts staat voor enjoy sailing.

Van der Steene Yachting wordt geleid door Ed van der Steene, nu nog vanuit Numansdorp en vanaf komend voorjaar vanuit een pand aan de nieuwe jachthaven van Willemstad.

Voor meer informatie: www.sly-yachts.com of mail: benelux@sly-yachts.com

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments