Naar aanleiding van de Belgian Boat Show mag WaterTrends 15 vaarspelen uitdelen

VaarspelNaviclass heeft een nieuw educatief vaarspel op de markt gebracht en naar aanleiding van de Belgian Boat Show mogen wij van ClubRacer/WaterTrends er 15 uitdelen. Je krijgt ze uiteraard niet zomaar, er is een kleine quiz aan verbonden. Zoek op de 5 gestelde vragen een correct antwoord, dien deze zo snel mogelijk in en voor de 15 eersten zal er op de Belgian Boat Show een gratis vaarspel met gratis toegangskaart klaar liggen. Deze watersportbeurs gaat door van 7 tem 15 februari in Flanders Expo te Gent.

Naviclass Educatief Vaarspel

Dit is een gezelschapsspel waarbij men op een leuke manier de Belgische vaarregels leert kennen en die toelaat deze kennis te onderhouden. Dankzij het vaarspel kan je al spelend vertrouwd raken met de vaarregels. Voor de beginnende bemanningsleden en schippers is het bovendien een leuke manier om bij te leren. Voor ervaren personen is het een speelse manier om de kennis te toetsen en te onderhouden. Het Naviclass vaarspel bevat niet minder dan 160 vragen gebaseerd op de internationale reglementen, het Schelde- en kustreglement, CEVNI en Signi. Een absolute topper zijn de reële situaties die in het spel voorkomen.

Het spel is geschikt voor zowel zeilers als motorbootvaarders, voor beginnende en ervaren schippers als voor beginnende en ervaren bemanning. Het spel wordt met 2 tot 4 spelers of teams gespeeld. En je bent er zoet mee van je 15 tot 90 jarige leeftijd. Het spelreglement is eenvoudig maar uiterst doeltreffend: los onderweg de vragen juist op maar let op onverwachte incidenten. De adviesprijs in de winkel voor het complete spel bedraagt 49,50 Euro.

De quiz

Vraag 1: Welke naam kreeg de stand voor de sportieve eenheidsklassen en voor de beginnende en aspirant olympische zeiler op de Belgian Boat Show 2009 ?
Vraag 2: Wie was de eerste bezoeker op de wereldpremière van de Xc 45 van X-Yachts te Haderslev ?
Vraag 3: Van welk merk zijn de bekende Orbit Lashing Blocks ?
Vraag 4: Hoeveel records stelde Lionel Lemonchois en zijn bemanning aan boord van de maxi catamaran Gitana 13 afgelopen jaar scherper ?
Vraag 5: Welke zeilboot won de 7e transat Quebec – Saint-Malo ?

Voor het zoeken naar de correcte antwoorden adviseren wij een bezoekje op www.clubracer.be , www.watertrends.be en www.belgianboatshow.be .

Antwoorden liefst zo snel mogelijk doorsturen naar quiz@clubracer.be en dit kan nog tot en met 2 februari. Vermeld je naam, je e-mail adres en uiteraard de antwoorden op de 5 vragen. De eerste 15 mailers gaan met het vaarspel en een gratis toegangskaart voor de Belgian Boat Show lopen. Veel succes!

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments