Boatspeed wordt Nautix Shop!

Nautix ShopOp zaterdag 24 oktober 2009 heeft Boatspeed plaats gemaakt voor de Nautix Shop: www.nautix.be.
Waarom, was de benaming niet goed? Precies, vertelt Eddy Lekens de bouwer van de nieuwe webwinkel. Boatspeed was goed, maar Nautix Shop wordt veel beter. We gaan nu focussen op niche webwinkels, elk met zijn eigen merk en specifieke beleving.

Sinds 2002 was Boatspeed een succesvolle watersportwebwinkel die diverse producten in haar gamma had. Oorspronkelijk als Nautix antifouling leverancier, later uitgebreid met diverse watersportproducten.

Een zestal maanden geleden besloot Eddy Lekens dat de webwinkel meer vuur kon gebruiken, en zo geschiedde. Met zijn internetonderneming eTech werd het volledige software gedeelte onder handen genomen en de overkoepelende webwinkel moest plaats ruimen voor een gespecialiseerde webwinkel uitgerust met top notch webwinkelsoftware die een uitstekende winkelbeleving moet leveren.

Om het allemaal goed te doen werd er ook gekozen om indien er uitbreiding komt in het productgamma de 'look & feel' van de website aan te passen aan het merk en soort product. Eddy ligt toe: “ Een webwinkel die hoofdzakelijk antifouling verkoopt heeft een andere beleving nodig dan een webwinkel die zeilkleding verkoopt”.

Op het ogenblik van dit schrijven is Eddy Lekens nog maar met één webwinkel online maar dat kan in de toekomst veranderen. “De gesprekken met kandidaat leveranciers/fabrikanten lopen, maar ik wil ook niet te snel gaan want per webwinkel komt er heel wat bij kijken: extra voorraad, ondersteuning, reparaties,...enz. Laten we het eerst goed doen met Nautix.be, daarna zien we wel hoe snel we kunnen groeien”, vertelt Eddy.

Voor uw Nautix antifouling: www.nautix.be

Auteur

  • admin

Comments