On Deck steunt KNRM van opbrengst unieke Hollandse lijn

De oranjekleurige Gottifredi Maffioli-lijnOn Deck steunt de KNRM van de opbrengsten uit de verkoop van een unieke lijn. De watersportgroothandel uit Weteringbrug brengt de oranjekleurige lijn op de markt, waarin de Nederlandse vlag is verwerkt. De Italiaanse firma Gottifredi Maffioli ontwikkelde het oer-Hollandse product. Het is vanaf nu leverbaar in de diktes 8, 10 en 12 mm. De consumenten kunnen ernaar vragen bij de watersportwinkels.

De Arie van Dijk in actieDe Arie van Dijk in actie"De KNRM verricht jaarlijks talloze levensreddende acties. De vrijwilligers staan dag en nacht klaar om onder alle omstandigheden uit te varen. Ze gaan professioneel en kosteloos te werk. Het mag duidelijk zijn dat zij onze steun verdienen", aldus de woordvoerder van On Deck. "Met onze actie bieden wij de Nederlandse watersporters de mogelijkheid om op een opvallende manier te laten zien dat zij de KNRM ook een warm hart toedragen."

De inkomsten uit de verkoop van dit unieke sponsorproduct gaan grotendeels direct naar de KNRM. De kwalitatieve lijn is gemaakt uit hoogwaardig polyester en is zeer flexibel. De overige eigenschappen kenmerken zich als hoge slijtweerstand, duurzaamheid en comfortabele hantering. Door één van hun versleten vallen, schoten of trimlijnen te vervangen door deze Hollandse lijn, kunnen zeilers daadwerkelijk iets betekenen voor de KNRM.

Gottifredi Maffioli biedt een uitgebreid touwassortiment van hoge kwaliteit. Het gerenommeerde bedrijf is bovendien actief in de topsegmenten van de zeilsport. Zo was het ondermeer de leverancier van Telefonica Blue en Black in de Volvo Ocean Race 2008-09. Ook de Franse sololegende Michel Desjoyeaux gebruikte Gottifredi Maffioli-lijnen aan boord van zijn 60-voeter Foncia, waarmee hij zijn tweede overwinning in de Vendée Globe behaalde.

www.on-deck.nl
www.gottifredimaffioli.com

Auteur

  • admin

Comments