X-sailer brengt strandzeilsensatie naar Nederland

X-sailer brengt strandzeilsensatie naar NederlandStrandzeilen is op deze manier heel simpel voor iedereen , of je nu kan zeilen of niet, met de X-sailor kan je het volgens de verdeler uit Middelburg in no time.
Deze geheel uit roestvast staal gemaakte mini strandzeilwagen heeft een prachtig concept want je kan hem meenemen in de koffer van een auto en in 5 minuten zet je hem zeilklaar in elkaar.

Het zeilen gaat met een z.g. stuur en je hebt de schoot die voor je uit het blok komt direct bij de hand om alle manoeuvres uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van de wind kun je kiezen in de grootte van je zeil. Keuze is er van 2,5/ 3,5/ 4,5 en het lichtweer zeil 5.5m². Het 4,5m² standaard zeil wordt als all-rounder bijgeleverd. Het is een makkelijk te behandelen full batten zeil van dacron / laminaat. De andere zeilen zijn optioneel verkrijgbaar in kleur en materiaal.

Voor optimaal trim is een degelijke neerhouderset leverbaar waarbij elke positie te trimmen en te fixeren is.

Na het zeilen berg je het geheel in snel tempo weer op.

X-sailer Nederland organiseert met de klasse in België en Engeland jaarlijks diverse evenementen en long distance trails waaraan iedereen kan deelnemen.

Voor 2010 wordt een introductiekorting van 250 euro aangeboden voor elke koper, waarna deze mini strandzeilwagen 1590 euro kost

Meer info: www.x-sailer.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments