Wereldkampioene Carrie Howe wordt Marketing Manager bij Magic Marine

Carrie HoweCarrie Howe, lid van het Amerikaans Olympisch Zeil Team, vervoegt Mbrands International. Zij gaat daar werken als Marketing Manager voor Magic Marine, fabrikant van zeilkledij. Howe maakte destijds zelf deel uit van het Magic Marine team. Het is de bedoeling dat zij mee het merk de Amerikaanse markt gaat helpen veroveren. Verder zal ze ook haar ervaring aanwenden om de producten verder te helpen ontwikkelen. Een continue groei wereldwijd van het merk is de doelstelling.

Carrie Howe ontdekte de zeilsport op de Great Lakes. Zij studeerde af in 2003 aan het Boston College, waar ze een diploma in Finance and Marketing behaalde. Samen met Sally Barkow en Debbie Capozzi vervoegde ze Team 7 Sailing en stootte ze bijna onmiddellijk door naar de top van de vrouwelijke zeilsport. Al gauw maakte ze deel uit van het Magic Marine team.

Howe won 4 wereldtitels in match racing, Yngling en team racing in een 5 jaar durende campagne. Op de Olympische Spelen van 2008 behaalde ze ‘slechts’ een 7e plaats. Het ganse Magic Marine team behaalde dan weer 11 medailles op deze Spelen in Qingdao.

Fiche Carrie Howe:

- Geboren op 13 mei 1981 te Grosse Pointe, Mich, USA
- Afgestudeerd aan het Boston College
- Lid Amerikaans Olympisch Yngling team met Sally Barkow en Deb Capozzi
- Howe is spinnaker trimmer en tacticus aan boord
- Zij behaalden in 2007 de eerste plaats in 6 grote evenementen, waaronder de Rolex Women’s International Keelboat Championship
- Hun boot, Team 7 Sailing, staat momenteel 5e op de wereldranglijst

Contact: carrie@mbrands-international.com
www.magicmarine.com
Foto: Magic Marine

Labels

Auteur

  • WaterTrends

Comments