YachtingRopes.com – zoveel meer dan alleen een Website

Sinds kort is er een website en webwinkel die gedegen advies geeft over de aanschaf van lijnen, vallen en schoten. De site is gemaakt door fanatiek watersportende ondernemers en is bedoeld voor de kritische watersporter – niet alleen de zeiler – die wil weten wat hij of zij moet kopen. Door vakkundige informatie over breekkracht, diameter en rek, kan iedereen een keus maken en bepalen welke specifieke eigenschappen zijn lijn, val of schoot moet hebben.

Prijs is in de huidige economische tijden een steeds belangrijker argument en YachtingRopes streeft ernaar door met goede argumenten de beste kwaliteit voor een scherpe prijs te leveren.

Daarnaast is er veel informatie – inclusief video materiaal – te vinden over het maken van knopen en het splitsen van lijnen. Uiteraard wordt het weer en de getijden niet vergeten – van alle havens in Nederland.

www.YachtingRopes.com

Auteur

  • WaterTrends

Comments