Fastsailing introduceert nieuw model minitransat

Fastsailing - Minitransat RG650De RG650, gebouwd en ontworpen in Argentinië (door Ing. N. Goldenberg) onderscheid zich in vele facetten in vergelijk met de concurrenten. Zo is de lay-out van de cockpit uiterst ergonomisch en is het design een moderne klassieker, de romp heeft het tegenwoordig vaak geziene knik (“chine”) waardoor waterlijn en koersvastheid optimaal zijn.

U kunt meer dan genieten, u kunt winnen met deze technische en spectaculaire zeilboot.
Verder is de constructie van de romp uiterst licht en stijf gehouden zodat hier zeker, in vergelijk met concurrerende werven, de boot al een voorsprong heeft.

De RG650 wordt concurrerend op de markt geplaatst, er is al een kit voor €23.100.- en zeilklaar €33.100,- (zonder zeilen/ ex BTW incl. transport tot Rotterdam)

Voor deze boot zijn verschillende kwaliteiten zeil beschikbaar van cruise tot race.

De eerste mini RG650 wordt eind 2009 in Nederland verwacht.

Deze spectaculaire snelle zeilbootjes kruisen de Atlantische Oceaan gezeild door één persoon.

Open500 en Open750

Fastsailing heeft ook de Open500 (demo beschikbaar) en de Open570 in het programma.

Deze wereldwijd zeer populaire snelle open zeilboten onderscheiden zich door goede controle, uitstekende zeileigenschappen onder verschillende omstandigheden, degelijke constructie en complete levering (zeilklaar).
Van dezelfde Franse werf leveren wij ook verschillende modellen voor de jeugdige zeiler, welke ook zeer geschikt zijn voor zeilscholen.

Bovendien heeft Fastsailing meerdere modellen in het programma voor de professionele, maar ook voor de amateur zeiler.

De kenner heeft een breed scala van mogelijkheden, of het nu de nieuwe en zeer interessante class950 is, de groeiende class40 of de jachten die wij custom-build bouwen.

Altijd in overleg met de klant wordt een plan gemaakt met als doel duidelijke afspraken om een mooi, degelijk en snel ontwerp vorm te geven.
Vrijwel alle boten en jachten worden in epoxy-glas of (deel) constructies uit exotische materialen als carbonfiber gebouwd.

www.fastsailing.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments