Zeilschool Almere stapt in de verhuur van zeiljachten

Bavaria zeiljachtAmorgos, de zeilschool voor kajuitzeilen in Almere, heeft deze maand een nieuwe stap gezet: zij is begonnen met de verhuur van Bavaria zeiljachten vanuit Marina Muiderzand bij Almere. Deze haven ligt aan het IJmeer en is een prima uitvalsbasis voor zeiltochten op het Markermeer en IJsselmeer.

Degene die meer tijd hebben kunnen kiezen voor een rondje Noord-Holland over de Noordzee en via Amsterdam terug naar Almere. Amorgos biedt met dit nieuwe onderdeel zeilen in Nederland van beginner tot gevorderde:

  • voor de beginners zeilcursussen op onze zeiljachten op het IJmeer
  • voor de gevorderden trainingen op het IJsselmeer, de Waddenzee en Noordzee
  • voor iedereen die zelfstandig kan kajuitzeilen heeft Amorgos nu een Bavaria 36 en een Bavaria 38 in de verhuur

Van leren zeilen naar zelfstandig huren

Op deze manier biedt de zeilschool/verhuurder nu de mogelijkheid om eerst veilig te leren zeilen en daarna zelfstandig met een gehuurd zeiljacht het water te gaan.

Zeiljachten in een charter management programma

Het bedrijf begint met Bavaria zeiljachten tussen de 30 en 38 voet. De zeiljachten zijn eigendom van privé eigenaren die hun jacht onderbrengen in een zogenaamd charter management programma. Daarmee haalt Amorgos zorg weg door de eigenaren te helpen bij een goedkope financiering, het gehele onderhoud over te nemen en de jachten te verhuren.

Labels

Auteur

  • admin

Comments