Nieuwe online Watersportgids

WatersportgidseTech, het Belgisch webhosting en webdesign bedrijf lanceert zijn nieuwe Watersportgids www.watersportgids.com
De Watersportgids is ontwikkeld om watersporters te helpen bij hun zoektocht naar fabrikanten en verdelers van watersport- producten en diensten in de Benelux. Jachtclubs, watersport- en zeilverenigingen krijgen een aparte plaats in de Watersportgids.

Volgens Eddy Lekens, de zaakvoerder van eTech, bezit de Watersportgids een gespecialiseerde zoekgids die focust op een brede variëteit van producten en diensten in de watersportsector waaronder zeilen, varen, kajakken, vissen, surfen en nog vele andere watersporten.

Bedrijven actief in de watersport kunnen zich middels een eenvoudige procedure gratis aanmelden. Voor diegene die prominent aanwezig willen zijn is er de optie “Premium website” waardoor de website in de desbetreffende categorie in een niet te missen kader gepubliceerd wordt.

eTech lanceerde reeds eerder een internationale versie van de Watersportgids in 2006 als een toegevoegde waarde voor de ClubRacer® zeilportaal onder de naam ClubRacer Network. Meer dan 900 websites werden daar gecatalogiseerd in 210 categorieën.

De nieuwe Watersportgids telt bij zijn lancering 411 watersport websites in 25 categorieën.

www.watersportgids.com

Auteur

  • admin

Comments