Nieuwe U-Rope Coastal lijn biedt meerdere gebruiksmogelijkheden

Nieuwe U-Rope Coastal lijnDe nieuwe Coastal-lijn van U-Rope, het eigen touwmerk van On Deck, biedt meerdere gebruiksmogelijkheden. Dankzij de sterke polyesterkern en de 24-voudige mantel is de U-Rope Coastal geschikt als schoot, trimlijn en val. Daarnaast blijft de Coastal soepel en is die makkelijk te splitsen, iets wat de wedstrijdzeiler aanspreekt.

De nieuwe lijn uit het touwassortiment van U-rope is speciaal ontwikkeld door de Gottifredi Maffioli uit Italië. Maffioli is al jaren lang de leverancier van vele Amerika's cup en Volvo Ocean Race jachten. Zij staan in de markt bekend om hun innovaties op het gebied van vezels en constructies. U-rope wil met deze Coastal aan de toenemende vraag van soepele, gekleurde vallen en schootlijnen voldoen.

Handig in de praktijk
Door de volle kleuren in het vlechtwerk is de U-Rope Coastal aan boord makkelijk te onderscheiden. Dat komt de boothandeling ten goede. De lijn is verkrijgbaar in wit, rood, blauw, groen en antraciet. De lijn is leverbaar in drie diktes: 8, 10 en 12 mm.

De adviesprijzen zijn als volgt:
8 mm 1,85 euro per meter
10 mm 2,70 euro per meter
12 mm 3,70 euro per meter

Over On Deck

Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Blue Performance, Le Chameau laarzen, Tylaska, Baltic zwemvesten en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

Auteur

  • admin

Comments