Open Huis bij Beluga Yachting, zaterdag 13 juni

Beluga J32Beluga Yachting blijft bouwen, ook nu. Het afgelopen half jaar is het assortiment zelfs uitgebreid met twee nieuwe modellen: het motorjacht de Beluga 35 en het zeiljacht de Beluga J32. Een goede reden om de deuren te openen. Op zaterdag 13 juni van 10.00 tot 16.00 uur is het Open Huis bij Beluga Yachting.

De beide Beluga motorjachten zijn te bezichtigen. De elegante Beluga 35 is met 10m50 de grotere broer van de succesvolle Beluga 30. De elegante Beluga 35 wordt gekenmerkt door een klassiek lijnenspel met een eigenwijze en stoere look. Het motorjacht is snel en stabiel door het ingenieuze onderwaterschip.

Van de zeiljachten is de Beluga J39 vertegenwoordigd en is een Beluga J32 in aanbouw te bezichtigen. De Beluga J32 laat een verfijnde klassieke lijn zien met een sierlijke zeeg en positieve spiegel. Een tijdloos ontwerp voor comfortabel zeewaardig zeilen.

Beluga 35Beluga 35De Nederlandse werf staat bekend om de bijzondere combinatie van ontwerp en bouw in eigen huis, van zowel (polyester) motor- als zeiljachten. Dit resulteert niet alleen in prachtige jachten, maar ook voldoende ruimte voor de klant om er zijn persoonlijke invulling aan te geven.

De werf geeft iedereen graag de gelegenheid om eens te komen kijken.

Over Beluga Yachting

Beluga Yachting is een Nederlandse jachtwerf. Job Verheijen is de eigenaar en tevens ontwerper van de Beluga motorjachten en de Beluga J39, die ook bij Beluga Yachting worden gebouwd. Bijzonder hierin is het samenspel van jachtbouw én ontwerp in eigen huis.

Job Verheijen heeft veel gevaren en kende een succesvolle zeilcarrière (EK sportboot, NK J22 en top 10 van een aantal WK’s). Daarnaast heeft hij de MTS, HTS Technische Bedrijfskunde en HTS Scheepsbouwkunde afgerond. In die tijd is hij naar Nieuw Zeeland gegaan waar hij voor North Sails betrokken is geweest bij de campagne van Team New Zealand voor de America’s Cup.

Het assortiment van Beluga Yachting kent inmiddels zowel 2 zeiljachten, de Beluga J32 en Beluga J39, als 2 motorjachten, de Beluga 30 en Beluga 35. Naast de nieuwbouw van Beluga jachten worden er ook hoogwaardige jachten in opdracht gebouwd zoals de composiet wedstrijddraak.
Beluga Yachting is uitgegroeid tot een volwaardige en full-service jachtwerf. Van nieuwbouw en refit tot onderhoud en service. Bij Beluga Yachting wordt met liefde en aandacht aan ieder jacht gewerkt.

Meer informatie:
www.beluga-yachting.nl

Auteur

  • admin

Comments