Sailtron BV als Nederlandse distributeur van FT NavVision®

Sailtron BV als Nederlandse distributeur van FT NavVision®FT NavVision® een stabiele all-inclusive software oplossing voor schepen.

Free Technics BV heeft wegens het succes van FT NavVision® Sailtron BV als distributie partner in de Nederlandse markt gekozen. Sailtron BV is importeur van navigatie- en communicatie systemen voor de watersport, buitensport en voor automotive toepassingen.

De organisatie biedt sinds 1973 een compleet pakket kwalitatieve producten, van bekende en gerenommeerde fabrikanten. Dankzij dit ruime assortiment kan Sailtron, als onafhankelijk adviseur, haar relaties voorzien van iedere oplossing. Sailtron BV is onderdeel van de Radio Holland Group, die op haar beurt weer deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie Imtech N.V.

FT NavVision® is een allesomvattende oplossing voor de controle en bediening van navigatie, radar, AIS, motoren, tanks, camera's en meer. Niet alleen voor bovenstaande apparatuur, maar ook voor de alarmen en bediening kan er voortaan vertrouwd worden op één enkel systeem.

Aan de basis van FT NavVision® ligt het principe dat er net zo veel servers en cliëntcomputers kunnen zijn als benodigd is. De computers van FT NavVision® worden bij Free Technics BV voorzien van embedded software, waardoor het systeem bedrijfszeker en levenslang stabiel blijft. Gebruikers van FT NavVision® ervaren de software als flexibel, gemakkelijk te bedienen, eenvoudig te installeren en zeer betrouwbaar in het gebruik. De software kan ook gebruikt worden in combinatie met een speciaal touchscreen dat ook in direct zonlicht, met tegenlicht of in duisternis goed afleesbaar is.

In de markt is een duidelijke vraag naar en behoefte voor dergelijke systemen op zowel kleine als grote jachten. De belangrijkste reden hiervoor is dat de gebruiker op zoek is naar steeds meer comfort en gebruiksgemak. FT NavVision® is dan ook geschikt voor zowel kleine als grote schepen. Inmiddels is de geavanceerde software op meer dan 1000 schepen geïnstalleerd. Deze toepassingen van FT NavVision ® variëren van een applicatie op een computer aan boord van een 8 meter jacht tot een complete installatie met vijf computers en een aantal monitoren op een 55 meter motorschip. De vereisten voor certificering door Lloyds Register, Bureau Veritas, Rina en andere bureaus zijn reeds geïntegreerd in de huidige software.

Labels

Auteur

  • admin

Comments