UFO U.119carbon... gewoon anders!

UFO U.119carbonAMUboats, is als exclusief importeur van UFO boten voor de Benelux en Duitsland, bijzonder trots op de "landing" van een nieuwe UFO. Zij introduceren de UFO U.119 carbon. UFO boten onderscheiden zich door hun opvallende design en materiaalgebruik. Met de UFO U.69carbon hebben we dit al laten zien. Een andere kijk op varen!

De U.119carbon is een opvallend motorjacht met een eigentijds ontwerp en een uniek lijnenspel. Een creatie van tijdloze schoonheid.
Opnieuw een innovatief product van UFO boats, samengesteld met oog voor detail. Een modern schip, gemaakt van high-tech materialen als carbon. Ook deze UFO is hierdoor licht in gewicht en uitermate sterk geconstrueerd.

Een minimalistische uitstraling, in samenhang met functionaliteit en gebruik van de nieuwste technische vindingen en gadgets, maken de UFO U.119carbon tot een Unique Floating Object. Een “must have” voor degene die zich wil onderscheiden.

Geniet van de enorme leefruimte, zowel aan dek als in het interieur.
ruilte en comfort worden groot geschreven op dit klasse schip. Aan boord zijn een eigenaarshut, een gastenhut, een douche en een toilet. Aan dek bevindt zich een complete geïntegreerde keuken.
Het schip is uiteraard zeer luxe uitgerust: verwarming, airco, generator zijn standaard aan boord .
Verder zijn specifieke wensen met AMUboats bespreekbaar.

Voor de voortstuwing kan worden gekozen voor 2 buitenboordmotoren of
2 inboordmotoren (bijvoorbeeld IPS of oppervlaktepropellers). Snelheden van meer dan 80 km/uur zijn haalbaar.

www.amuboats.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments