Recordaantal exposanten op METS 2009 bevestigd vechtlust van de watersport industrie

METS 2009Met een totaal van 1.232 exposanten is METS 2009 de grootste METS ooit. Nooit eerder kende de beurs zo’n groot aantal exposanten en vloeroppervlak. Naast een hoge opkomst van terugkerende exposanten presenteren zich dit jaar ook 193 nieuwkomers op METS en 33 in het SuperYacht Pavilion.

“We hadden in deze moeizame economische tijden zeker geen recordaantal exposanten verwacht,” zegt senior product manager, Irene Dros. “We waren zeer opgelucht toen de aanmeldingen goed op gang kwamen. Toen die binnen bleven stromen, sloeg dit gevoel om in pure blijdschap. Het is een duidelijk teken van de aanwezige vechtlust in onze industrie en het grootst mogelijke bewijs van de waarde die organisaties wereldwijd aan METS hechten als dé plaats om zaken te doen. Ik denk dat we METS 2009 kunnen zien als een baken van hoop waaruit blijkt dat de industrie voor scheepsuitrustingen zich proactief opstelt en vastbesloten is zich door deze moeilijke tijden heen te slaan.”

METS 2009 en het SuperYacht Pavilion (SYP) 2009 hebben een nieuwe look gekregen met het recent gebouwde RAI Elicium als middelpunt. Deze nieuwe lay-out biedt meer ruimte aan zowel exposanten als bezoekers, een aparte hal voor het SYP en de perfecte plaats voor de presentatie van de belangrijke Design Award METS (DAME).

Over METS incorporating SuperYacht Pavilion

METS, ’s werelds grootste vakbeurs voor uitrustingen, materialen en systemen voor de internationale pleziervaart, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA). De vakbeurs richt zich op jachtbouwers, jachtontwerpers, reparateurs, distributeurs, dealers, groothandelaren, captains, jachthavenexploitanten en fabrikanten uit de hele wereld.

Het SuperYacht Pavilion is het centrale platform voor de wereldwijde superjacht industrie en een ‘’show within a show’’ op METS.

Labels

Auteur

  • admin

Comments