Open TEN Dagen 13, 20 en 27 september

Open TEN Dagen 13, 20 en 27 septemberNu de economie enigszins tegen zit is het zeker zinvol om zorgvuldig om te gaan met uitgaven. Eén van de grote uitgaven is die voor promotie en reclame activiteiten, het ligt voor de hand om juist daar voorzichtig mee om te gaan. Ten Team Holland heeft er voor gekozen om de TEN niet op de Hiswa te presenteren.

Wij kunnen u mededelen dat dit niet is om kosten te besparen, maar omdat wij vinden dat de TEN gevoeld moet worden. En om de TEN te voelen moet je er mee zeilen, pas dan voel je de echte kick van wind, water en snelheid. We willen de Ten presenteren aan de sportieve zeiler in een sfeertje dat past bij de TEN, fris en sportief. Een sfeer die past bij een nieuwe bruisende eenheidsklasse vol dynamiek.

Daarom hebben wij besloten om de laatste 3 zondagen van september Open Dagen te houden. Op deze dagen kunt u de TEN zien, proeven en voelen terwijl U er mee zeilt. U proeft de kick van het accelereren en van ongekende snelheden. U voelt hoe licht de TEN te hanteren is terwijl u er mee op het IJsselmeer zeilt. Uiteraard is iedereen welkom die van sportiviteit houdt, sportiviteit op het water. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan op 13, 20 of 27 september naar Hindeloopen en maak kennis met de nieuwe eenheidsklasse die TEN heet.

U bent welkom van 12.00 uur tot 18.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje komt u alles te weten over deze unieke zeilboot.

Dus maak kennis met de TEN op:
13, 20 of 27 september
van 12.00 uur tot 18.00 uur
Jachthaven Hindeloopen - Skipsmaritiem
aan de kade bij de mastenkraan.

www.tensailing.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments