Far East Finesse 26 een Simonis Voogd design

Far East Finesse 26De Far East Finesse 26 is een uitermate sportieve en makkelijk te zeilen trailerbare kielboot. Dit alles met buitengewoon fraaie details en looks, waar het ontwerpduo Alex Simonis en Maarten Voogd inmiddels wereldwijd bekend om staat.

Een hypermoderne, infusion gebouwde performance cruiser van ruim acht meter lang met een compleet interieur. Niet alleen voor wedstrijden, maar juist bedacht en ontwikkeld voor het zeilen met het hele gezin.

De boot beschikt over een aangename stahoogte, zes royale slaapplaatsen, een volwaardig kombuis en handig geplaatst spoeltoilet.

Wat heeft de Far East Finesse 26 nog meer te bieden?

Far East Finesse 26 een Simonis Voogd designFar East Finesse 26 een Simonis Voogd designDe nieuwe Finesse 26 wordt in de markt gezet onder het prijsniveau van vergelijkbare modellen. Er zijn in de markt al fraaie en snelle alternatieven, echter veelal zonder comfort en interieur. Er bestaan zeker ook al luxe kleine familiejachten, die echter qua zeileigenschappen en uitstraling inmiddels achterhaald zijn. De nieuwe Far East Finesse 26 is revolutionair te noemen juist door de combinatie van moderne styling en comfort binnen, maar dan buiten wel in een volledig eigentijds maatpak gestoken!

De Finesse wordt high-tech gebouwd en hoogwaardig met FinEsse afgewerkt. Een modulaire inrichting maakt het mogelijk om naar eigen smaak uw interieur qua kleurstellingen in te richten. De FE is een bijzonder fraai ogend concept, wat veel aandacht zal trekken.

De introductie prijs van de Far East Finesse 26 in de standaard zeilklare uitvoering zal € 29.500,- inclusief BTW zijn.

De boot wordt volledig uitgerust met beslag en uitrusting van onder andere topmerken als Yanmar, Harken en Sparcraft.

Technische specificaties

Lengte overall 8,38 m
Lengte romp 7,92 m
Waterlijn lengte 6,75 m
Breedte 2,55 m
Diepgang 1,20-1,70 m
Waterverplaatsing 1625 kg.
Motorvermogen 9 PK

Zeilspecificaties

Grootzeil 23,2 m²
Rolfok 14 m²
Spinaker 62 m²
Zeiloppervlakte aan de wind 37.20 m²
Zeiloppervlakte voor de wind 85.00 m²

www.fareastboats.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments