245 nieuwe en gebruikte schepen op Najaarsshow Motorbootsneek.nl

245 nieuwe en gebruikte schepen op Najaarsshow Motorbootsneek.nlNiet minder dan 245 nieuwe en gebruikte schepen zijn er in het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 november te bezichtigen op de Najaarsshow van Motorbootsneek.nl in Sneek. De negen samenwerkende bedrijven hebben deze dagen hun deuren open van 11.00 tot 17.00 uur.

Onder de nieuwe schepen die gepresenteerd worden is de European Voyager II van Aquanaut en de laatste Bellamare van Noblesse Yachts. Verder toont Jansma Yacht de nieuwe Bavaria Sport 34 en is bij Brandsma Jachten de nieuwe Luna 34 te bewonderen. De nieuwe en ook de gebruikte schepen zijn allemaal werf gebouwd. Het totale aanbod varieert grotendeels in prijs van 100.000 tot 750.000 euro. Mark Bakker van Motorbootsneek.nl: “De beste gebruikte boten zijn geselecteerd. En daar waar boten nog bij klanten liggen, worden ze naar de werf gebracht. Het voordeel van deze beurs is dat je geen afspraak hoeft te maken en dat je in korte tijd veel boten kunt bezichtigen. Het moet al heel gek lopen als je niet eentje van je gading vindt. Ander aspect is dat alle bedrijven er die dagen klaar voor zijn. Niet alleen liggen de schepen er spic en span bij, ook heeft het personeel alle tijd voor je.” Volgens Bakker zijn er goede zaken te doen. “De markt staat onder druk. Daardoor worden de schepen voor scherpe prijzen aangeboden. Het is zaak nu je slag te slaan, want de kans bestaat dat als de economie straks weer aantrekt, hetzelfde gebeurt met de prijzen.”

De derde editie van Motorbootsneek.nl heeft dit jaar als thema ‘Geld & Zekerheid’. Vertegenwoordigers van banken, verzekeraars en ook het kadaster staan bij Jachtmakelaardij De Valk, met de grootste overdekte locatie van Europa, klaar voor het beantwoorden van vragen over financiering, tarieven, soorten verzekeringen en tenaamstelling van het schip. Bakker: “In wezen kun je de boot kopen en meteen meenemen, gedekt tegen schade en wel.” Vanzelfsprekend is er gedacht aan de inwendige mens is er op de verschillende locaties een hapje en een drankje.

Motorbootsneek.nl is een samenwerkingsverband van Aquanaut Yachting, Brandsma Jachten, Jansma Jacht, Jetten Yachting, Noblesse Yachts, SK-Jachtbouw, Thomasz Yachts, Vivante Yachts en De Valk Yachtbrokers.

Info: www.motorbootsneek.nl

Auteur

  • admin

Comments