Ideale beursbegeleider: de beurs-app voor de iPhone

Ideale beursbegeleider de beurs-app voor de iPhonePrecies op tijd voor boot Düsseldorf 2011 is de beurs-app met alle informatie rondom ’s werelds grootste jacht- en watersportbeurs klaar. Met deze app kan het bezoek aan boot optimaal worden voorbereid – en wel altijd en overal. Daarmee is de boot-applicatie de mobiele completering van het omvangrijke informatieaanbod dat nu al op www.boot.de voorhanden is.

Vooral tijdens de looptijd van de beurs komt dit mobiele service-aanbod van Messe Düsseldorf goed van pas. Zo is de interactieve terrein- en hallenplattegrond de perfecte oriëntatiehulp op het beursterrein. Per touch kunnen de bezoekers door de afzonderlijke hallen wandelen, moeiteloos op de verschillende stands inzoomen en alle informatie over de exposant en de aangeboden producten zien.

Uiteraard kan ook de hele databank met alle exposanten- en productendetails van boot 2011 opgevraagd worden. Ook basisinformatie over boot 2011 kan, net als het actuele beursnieuws, mobiel te lezen.

De app is in de iTunes App Store gratis te downloaden (itunes.messe-duesseldorf.de). Bezoekers die in het bezit van andere smartphones zijn, kunnen gebruik maken van het mobiele online-aanbod van boot 2011 op www.mobil.boot.de.

Labels

Auteur

  • admin

Comments