IVA Nautica managementopleiding voor de watersportbranche op de Papenfair

IVA Nautica managementopleidingIVA Nautica, de managementopleiding voor de watersportbranche, staat 18 en 19 december aanstaande op de Papenfair. Dit jaar wordt de lifestyle kerstbeurs voor de derde keer georganiseerd in de showroom van Menken Maritiem in Papenveer – Ter Aar.

IVA Driebergen is aanwezig op de Papenfair met de nieuwe HBO-keuzerichting IVA Nautica. De managementopleiding voor de watersportbranche start in september 2011. Studenten worden bij IVA Nautica binnen vier jaar klaargestoomd voor commerciële managementbanen in het bedrijfsleven.

Menken Maritiem nodigt IVA Nautica uit om deel te nemen aan de Papenfair, omdat de firma actief betrokken is bij de opzet van de nieuwe opleiding.

Werkzaam bij Menken Maritiem is oud-IVA-student Philip Voogt: ‘Ik vind het leuk om IVA Nautica te verwelkomen op de Papenfair. IVA Nautica is de opleiding waar de watersport branche naar vraagt. Ik denk dat de Papenfair een mooie gelegenheid is voor jonge watersporters om met de IVA in contact te komen’.

Locatie: Hoekse Aarkade 2-4
2461 ET Ter Aar
Nederland
www.papenfair.nl

Auteur

  • admin

Comments