Dehler zeiljachten importeurschap nu bij Messink Yachting

Nadat eerder West Yachting fier naar buiten kwam dat zij door de Duitse Hansegroep werden aangesteld als importeur van Dehler zeiljachten, en daags nadien tegengesproken door Van den Bosch Yachting is nu Messink Yachting aan de beurt om het importeurschap van Dehler per direct op te eisen. Van den Bosch Yachting werd door Messink Yachting aangesteld als subdealer.

Het Persbericht dat we gisteren van Messink Yachting mochten ontvangen luidde als volgt:

Messink Yachting is per direct aangesteld als importeur voor Nederland

De gerenommeerde werf Dehler bouwt kwalitatieve zeiljachten met een sportief karakter, voor een betaalbare prijs. Innovatie speelt hierin een belangrijke rol. Sinds de oprichting van de werf in 1963 zijn er 26.000 boten gebouwd. Het merendeel hiervan is nog steeds op het water te vinden. Dit kenmerkt de degelijkheid van Dehler.

Een jaar geleden is de werf Dehler overgenomen en is sindsdien druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen. Door de samenwerking aan te gaan met Messink Yachting worden de krachten van jarenlange ervaring van zowel Dehler als Messink Yachting gebundeld. Hierdoor ontstaat een zeer sterk merk met de vertrouwde kwaliteit.

De werf van Messink Yachting ligt in het hartje van Enkhuizen. Met eigen ligplaatsen, een verwarmde loods voor de winterstalling, een eigen jachtservice en goed opgeleide jachtservice medewerkers is alles voor een goede service binnen handbereik.

Boatshows:
Boot Dusseldorf: 22-30 januari 2011
Hiswa Rai: 1-6 maart 2011

Van den Bosch Yachting blijft Dehler verkopen als subdealer van Messink Yachting.

www.dehler.com
www.messink.nl

Auteur

  • admin

Comments