Crewfit 190N reddingsvest van Crewsaver

Crewfit 190N reddingsvest van CrewsaverCrewsaver heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het produceren van reddingsmiddelen en wordt wereldwijd toegepast door recreatieve en professionele watersporters, de binnen- en kustvaart, het leger en industrie. Ook reddingsmaatschappijen als de KNRM en het Engelse RNLI vertrouwen op Crewsaver.

De nieuwe Crewfit 190N

Na meer dan 2 jaar intensief testen introduceert Crewsaver haar nieuwste reddingsvest de Crewfit 190N. Het vest biedt extra bescherming en geeft dankzij haar slanke ergonomische vorm en korte afmeting een zeer goede bewegingsvrijheid.

De vesten presteren zeer goed dankzij het extra drijfvermogen van 190 Newton en de nieuw gepatenteerde drijflichamen met asymmetrische luchtkamers die elkaar overlappen.
Valt men voorover in het water, dan werkt de asymmetrische vorm als een soort hevel, zodat het lichaam snel via één kant in de stabiele rughouding draait. Hierbij worden tegenwerkende krachten, zoals lucht opgesloten onder (zware) kleding, geëlimineerd. Daarnaast wordt het hoofd dankzij de verhoogde capaciteit verder uit het water getild, waarbij een optimale houding van het lichaam gegarandeerd blijft.

De Crewfit 190N reddingvesten zijn licht in gewicht en zeer comfortabel in het dragen, ongeacht het type en de extra opties.
Het vest is zo vormgegeven dat het de contouren van het lichaam volgt, waardoor een optimale pasvorm en maximale bewegingsvrijheid wordt gerealiseerd. Dankzij de verstelbare banden is het vest naar wens verder in te stellen.
De Crewfit 190N reddingsvesten voldoen aan de nieuw
geintroduceerde BSEN ISO 12402 criteria.

Er kan gekozen worden uit diverse mogelijkheden.
Zo is de beschermhoes verkrijgbaar met Velcro of QBZ (Quick Burst zip) beschermhoes sluiting en er is keuze uit een plus versie met ingebouwde spatwaterkap en SOLAS gekeurde noodverlichting.
De Crewfit 190N is verder leverbaar met of zonder harnas, in de vest kleuren zwart/grijs of rood/grijs.
Ook in Junior formaat verkrijgbaar.

Adviesverkoop:

190N reddingsvest, Euro 229,-
190N reddingsvest, met harnas Euro 236,80
190N reddingsvest, Plus versie vanaf Euro 255,90
190N junior versie, met harnas Euro 180,90

Voor het gehele Crewsaver assortiment zie www.belship.nl

Auteur

  • admin

Comments