RBW 1910 introduceert jubileumcollectie watersport- en vrijetijdskleding 2010

RBW 1910 watersport- en vrijetijdskledingHet eigentijdse kledingmerk RBW 1910 introduceert de jubileumcollectie 2010. Maritiem, modieus, sportief en stoer. Geen lifestyle, maar lijf-stijl. Het is de stijl van RBW 1910, het merk voor de veeleisende watersporter. De zeiler die meer bescherming vraagt tegen de harde wind of de felle zon. De watersporter die in hetzelfde genre een complete modieuze collectie zoekt.

Naast professionele zeilkleding biedt RBW 1910 ook een brede keur aan sportieve vrijetijdskleding en enkele leuke accessoires als een waterdichte watersporttas, een chrono horloge en een zeilcap. De kleuren kobaltblauw, knalgeel, navy en wit staan centraal in de nieuwe collectie. Eigentijds maar steeds verrassend.

Thema 1910 - 2010

De kleding van RBW 1910 ademt wederom een rijke historie: de historie van 100 jaar Boskalis. Onder de naam 'Royal Boskalis Westminster' is de Nederlandse baggermaatschappij wereldwijd actief als maritieme dienstverlener. Overal waar water en land elkaar ontmoeten, is Boskalis bekend. Het is Hollands Glorie in optima forma. RBW 1910 haalt zijn inspiratie uit de wereld van Boskalis. Een wereld die al 100 jaar authentiek is.

De RBW 1910 collectie is ondermeer te bewonderen en verkrijgbaar in de webshops www.rbw1910.nl & www.rbw1910.com.

Boskalis en watersport

Sinds 2007 is Boskalis de hoofdsponsor van het Team Boskalis. Vier ambitieuze jonge wedstrijdzeilers krijgen binnen Team Boskalis de kans om in opleiding te gaan bij zeer ervaren en gevierde catamaranspecialisten. Op intensieve en effectieve manier op weg naar de wereldtop van de internationale F18-klasse. In 2009 werd Team Boskalis zowel wereldkampioen F18 als winnaar van de Zwitserleven Zeilweek. www.teamboskalis.com

Over Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. De kernactiviteiten van Boskalis zijn ondermeer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Boskalis heeft (inclusief zijn aandeel in partnerships) ruim 10.000 medewerkers in dienst. www.boskalis.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments