Bach Yachting Kroatië verhuist van Rogoznica naar Split

Bach Yachting KroatiëDaar het kantoor in Marina Frapa al binnen een jaar na de lancering uit haar jas is gegroeid is Bach Yachting verhuisd naar een groter kantoor in een karakteristiek pand aan de boulevard, kijkend over de ACI Marina in Split. De ligging biedt een uitstekende uitvalsbasis vanaf Split Airport en is goed bereikbaar vanaf Zagreb, Zadar & Sibenik.

Tijdens de Split International Boatshow organiseert Bach Yachting op zaterdag 17 april vanaf 17 uur een borrel en wordt het nieuwe kantoor officieel geopend. Iedereen is van harte welkom mocht u in de buurt zijn!

Zeilcharter in Kroatië

Ook is Bach Yachting een samenwerkingsverband aangegaan met een Kroatische Jachtcharteraar in Marina Kastela. Bach Yachting is bekend met hun schepen en staan in voor de kwaliteit en onderhoud hiervan. Via Bach Yachting kunt u een charter op een van de jachten boeken. Het aanbod varieert van een Jeanneau SO 35 tot een Ferretti 760. Op de website vindt u de prijslijst en beschrijving van de schepen.

www.bachyachting.nl

Auteur

  • admin

Comments