Medemblik Nautiek: laat het watersporthart sneller kloppen

Medemblik Nautiek

Op 29 en 30 mei zijn de havens van Medemblik het podium van allerlei activiteiten: een botenshow, lopen over water, zeilen op het land, een nautische markt, muziek, optimisten wedstrijden voor de jeugd en een boottocht naar de zeilwedstrijden. Kortom: een nautisch avontuur voor watersportliefhebbers en dagjesmensen tijdens Delta Lloyd Regatta 2010.

Delta Lloyd Regatta

Medemblik Nautiek is de perfecte combinatie van watersportrecreatie en topsport. Want Medemblik Nautiek omlijst het grootste zeilevenement ter wereld in alle Olympische klassen: de Delta Lloyd Regatta, die van 26 tot 30 mei 2010 wordt gehouden, met ruim duizend deelnemers uit 54 landen.

Kom kijken of doe mee tijdens Medemblik Nautiek

Het Regatta Center biedt een terras aan het water, met de medalraces dicht aan wal en een optreden van de Muziekboot, waarbij u een heuse serenade ontvangt. Zin om zelf actief mee te doen? Dat kan in de stad. Stap op een zeilfiets, loop over water in een aquabubble, en laat de kinderen meedoen aan de optimistenwedstrijdjes.

Westfriese botenbouwers

Naast topsport en watersportrecreatie presenteert Medemblik Nautiek Westfriese jachtbouw. Botenbouwers, importeurs en leveranciers zijn te vinden op de botenshow. Deelnemende bedrijven zijn: Noort Jacht & Mallenbouw, DE Yachting, Contest Brokerage, Winner Yachts, Contest Yachts, Zeeman Jachtbouw, Elan Benelux, Bach Yachting, Messink Yachting, My Marine, Puffin & Zaca Yachts, Rake Rigging, H20 Yachtelectronics en vele anderen. Bezoek de botenshow en strijk er neer op één van de terrassen.

Handig om te weten

In de bijlage staat het programma van zaterdag 29 en zondag 30 mei. Kijk voor meer informatie op: www.medembliknautiek.nl. En kijk ook op www.vvvmedemblik.nl of www.deltalloydregatta.org. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Medemblik.

Labels

Auteur

  • admin

Comments