Erik van Vuuren is de nieuwe Magic Marine teamrider

Erik van Vuuren is de nieuwe Magic Marine teamriderInternationaal wedstrijdzeiler Erik van Vuuren is toegtreden tot het Magic Marine team. Hiermee treedt Erik toe tot een team van winnaars in de zeilwereld die door Magic Marine sportief worden ondersteund.
Erik van Vuuren (39) is 11-voudig Nederlands kampioen en domineerde in 2009 met zijn team VanVuuren de IRC en ORC comptetities. Als onafhankelijk adviseur heeft Erik van Vuuren ook aangetoond dat hij zijn kennis en kunde met veel enthousiasme op anderen kan overbrengen.

Met zijn eigen bedrijf VanVuuren Sailing Consultancy verbetert hij de performance van materieel en team. Erik adviseert bij het juiste onderhoud, tuning van mast en zeilen of zelfs een volledige refit zoals onlangs is uitgevoerd bij de E-mission, een Farr40.7. Daarnaast heeft Erik door de jaren verschillende teams getraind, waarbij een combinatie van fysieke training, team training en goede beheersing van het schip hebben geleid tot nationale en internationale successen.

Met een respectabel trackrecord in het nationale en internationale zeilcircuit , was het dan ook logisch dat Erik van Vuuren zou toetreden tot de Magic Marine teamriders. In deze creme de la creme van de internationale wedstrijdzeilers zijn onder andere Nederlands trots en olympische kampioenes Lobke Berkhout en Lisa Westerhof, Volvo Ocean race zeiler Bouwe Bekking, Olympisch kampioenen Iker Martinez en Xabier Fernandez vertegenwoordigd.

Erik van Vuuren heeft naast een indrukwekkend zeil CV ook een duidelijk doel voor ogen, de nederlandse zeilcompetitie naar een hoger plan brengen.

Middels het sportief ondersteunen van al deze topzeilers zorgt zij ervoor dat de sporters hun sport kunnen blijven beoefenen maar daarnaast ook dat de zeilkleding van Magic Marine de meest zware tests kan doorstaan.

Zowel Magic Marine als Erik van Vuuren zijn zeer blij met deze sportieve samenwerking om zo mens en materiaal naar nog grotere hoogtes te brengen.

www.magicmarine.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments