Decathlon opent filiaal in La Louvière

DecathlonDecathlon opent op woensdag 26 mei in Rue Conreur 129b1 een nieuw filiaal. Deze 11de concept store huist maar liefst 70 sporten, waarmee het zich nog sterker wil onderscheiden in het sport segment. De filialen van Decathlon bieden klanten het vertrouwde sportvoordeel in een moderne en zeer toegankelijke winkelomgeving.

Winkelmanager Romuald Saenen is bijzonder trots op zijn nieuwe winkel: "Wij zijn heel blij dat La Louvière nu ook een Decathlon heeft en daar willen we onze nieuwe klanten graag van laten meegenieten. We hebben een wild postering actie opgezet waarmee klanten op de openingsdag een leuke goodie krijgen. De eerste 10 klanten die zich aanbieden, krijgen een officieel WK landenteam shirt van Spanje, Italië, Brazilië of Argentinië. De volgende 200 klanten krijgen een gratis Decathlon fan-shirt. Verder geven we een fan-shirt weg bij elke aankoop van minimum 50 euro."

Het filiaal in La Louviëre telt maar liefst 50 medewerkers. Het is de 11de winkel in België. Eind september verhuist de winkel van Roeselare naar een groter pand aan de Groenestraat en begin 2012 opent Decathlon nog een nieuwe vestiging in Maasmechelen, goed voor nog eens 50 extra jobs.

Over Decathlon
Decathlon heeft sinds zijn oprichting in 1976 altijd een duidelijke ambitie gehad: “Het plezier van sporten
bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen”. Deze wens komt in alle windstreken van de aardbol tot
uiting in meer dan 25 landen, dankzij de 38.000 medewerkers van Decathlon. En net omdat mensen, met
respect voor hun diversiteit, de kern van onze strategie zijn, is Decathlon de Europese leider geworden in de verdeling en het ontwerp/de productie van sportartikelen.

www.decathlon.be

Labels

Auteur

  • admin

Comments