Gyb'Easy beperkt de risico's bij gijpmanoeuvre

Gyb'EasyDe nieuwe giekrem van Wichard, de Gyb'Easy, beperkt de risico's bij de gijpmanoeuvre. Geen gevaarlijke capriolen meer, maar gecontroleerde acties. De remming wordt bepaald door het aantal keren dat de speciale Gyb'Flex lijn door de openingen van de giekrem loopt.

Dankzij de frictie op de Gyb'Flex is het mogelijk om beheerst en zonder moeilijkheden te gijpen. Door de spanning op de lijn te reguleren, is het mogelijk om de Gyb'Easy in te stellen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het grootzeil en de windcondities. Het installeren van de Gyb'Easy is gemakkelijk en in enkele minuten te doen.

Kijk op de On Deck website voor meer informatie of een demonstratiefilm van de Gyb'Easy. De adviesverkoopprijs van de Gyb'Easy bedraagt 285 euro, inclusief de meegeleverde lijn. Het efficiënte hulpmiddel is verkrijgbaar in de watersport speciaalzaak.

Auteur

  • admin

Comments