X-Craft X8.0 Venom edition gepresenteerd tijdens Hiswa te Water

X-Craft X8.0 Venom edition gepresenteerd tijdens Hiswa te WaterNa de succesvolle lancering van de X-Craft X9.0 inboard en de X8.0 outboard, presenteert X-Craft nu de nog luxere X8.0 Venom edition. De presentatie van dit nieuwe model zal in Nederland van 31 augustus tot 5 september plaatsvinden tijdens de Hiswa te Water in IJmuiden.

X-Craft RIBs (rigid inflatable boats) kenmerken zich door de hoge snelheid die behaald kan worden, het vaarcomfort en het hoogwaardige design. De Venom edition is zeer onderscheidend op het gebied van design en styling. Stofferingen van slang, krokodil of struisvogel in uiteenlopende kleurstellingen geven de powerboat een extra sterk karakter. Ook zijn er een aantal technologisch ontwikkelingen te melden. Zo is er nog meer geperfectioneerd op het gebied van afwerking en kwaliteit, maar ook het custom made instrumentenpaneel en de X-Craft suspension Seats zijn verder ontwikkeld. Ook bij dit model zijn de opties voor motoren en uitrusting legio. Op het gepresenteerde model op de HISWA is er qua motorisering gekozen voor een 250 pk sterke Mercury pro XS waarmee al snelheden van boven de 55 knopen zijn behaald.

Naast de sportieve kwaliteiten biedt X-Craft ook nog een aantal belangrijke andere voordelen. Behalve een zeewaardige snelheidsduivel is het namelijk ook een stabiele en veilige tourboot. Er hoeft dus niet vreemd te worden opgekeken als ‘s zomers in Amsterdam een X-Craft een grachtentoertje maakt of een tochtje over de Vecht.

Met de toevoeging van de X-Craft X8.0 Venom edition wordt de markt breed bediend. Dit model is net als zijn grotere broer volledig tailor-made en kan dus opgebouwd worden naar de wens van de klant. De boten worden volledig in Nederland gebouwd waardoor er een constante kwaliteitscontrole is. Natuurlijk is dit model ook weer standaard uitgerust met de door X-Craft ontwikkelde schokabsorberende stoelen. Deze stoelen zijn onontbeerlijk als je echt comfortabel wilt varen.

Binnenkort heeft X-Craft een nieuwe WERELD Primeur met de lichtste full carbon schokdempende stoelen op de markt. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Auteur

  • admin

Comments