Nieuwe Melges 24 dealer: Jan van der Horst van Hit Masts

Melges 24Steeds meer zeilers in Nederland stappen over naar de Melges 24 klasse. Jan van der Horst van Hit Masts heeft het dealerschap verworven voor de Melges 24 boten. De uitvoering hiervan gebeurt in samenwerking met SailSupply.nl. Dit zorgt voor een snelle levering van nieuwe boten en benodigd materiaal. Daarnaast biedt het klanten de mogelijkheid boten naar individuele wensen te optimaliseren met de SailSupply Ready2Race service.

Passie voor de Melges24 neemt toe
De Melges24 klasse is onder zeilers natuurlijk bekend. In landen als Italië is het al jaren een grote klasse. In Nederland slaat de passie voor deze spectaculaire sportboten nu ook aan. Waren er enkele jaren geleden nog maar een paar boten in Nederland. Anno 2011 zijn het er al negentien. Logisch dat mede door deze groei het EK van 2013 in Nederland wordt gehouden. Eind september vond als voorproefje het officieuze NK Melges24 plaats in Medemblik.

De Melges24 onderscheidt zich doordat het een snelle en sportieve maar zeer toegankelijke eenheidsklasse is. De boot is eenvoudig op een trailer te vervoeren waardoor ook wedstrijden elders goed bereikbaar zijn. De Melges24 is een spectaculaire boot die met een kleine bemanning op alle niveaus uitdagend is.

One stop shopping
“We gaan er van uit dat de Melges24 klasse de aankomende jaren groeit. Als liefhebbers van deze boot zijn we trots dat wij de importeur mogen zijn.” vertelt Jan van der Horst. Mika Eid van Sailsupply.nl heeft al ruime ervaring met de Melges24. “Voor klanten ontstaat nu een ideale situatie waarmee wij hen optimaal van dienst kunnen zijn. Naast de aankoop helpt SailSupply.nl ook met het wedstrijdklaar maken van de boten. Dat wordt one stop shopping voor geïnteresseerden.”

Ready2Race
Elke zeiler weet dat de staat van de boot invloed heeft op het resultaat. De ervaren wedstrijdzeilers Mika Eid en Alex Breuseker weten welke details het verschil maken. Onder de noemer Ready2Race service onderhouden zij wedstrijdboten en maken hen klaar voor ambitieuze zeilers. Alex: “De vraag naar tuning neemt toe. Doordat we zelf op een Melges24 varen hebben we ondertussen ook voor deze boot in de gaten waar we het verschil kunnen maken. Uiteindelijk willen zeilers geen gedoe. Ze komen bij SailSupply.nl omdat onze prof ervaring helpt om hun boot als beste aan de start te krijgen. ”

Labels

Auteur

  • admin

Comments