Vaarwijzer Belgische binnenwateren

Vaarwijzer Belgische binnenwaterenBelgië beschikt over een dicht netwerk van vaarwegen, waardoor het mogelijk is om in elke regio te varen: van het vlakke Vlaamse land rond Gent en Brugge tot de hoge rotsen aan weerszijden van de Maas bij Namen.

De Vaarwijzer Belgische binnenwateren geeft aan de hand van omschrijvingen, foto’s, kaartjes en anekdotes aan de lezer aan wat hij onderweg tegenkomt en welke interessante plaatsen er langs het water te vinden zijn.

Daarnaast wordt dieper ingegaan op een van de meest tot de verbeelding sprekende toertochten: het Rondje Moezel dat loopt door België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Deze Vaarwijzer leent zich perfect voor een plekje onder de kerstboom.

Advies verkoopprijs: € 39,95

Bekijk voorbeeldpagina's of koop hem bij BOL.com de grootste online boekenwinkel van Nederland:

var bol_pml={"id":"bol_1323680650199","secure":false,"baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"http://aai.bol.com/aai","productId":"productid=1001004011528740&","site_id":"2606","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"Vaarwijzer Belgische binnenwateren","link_subid":"","image_size":true,"image_position":"left","width":"250","cols":"1","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#003B6F","border_color":"#D2D2D2","letter_type":"verdana","letter_size":"11"};

ISBN 978 90 6410 503 6

Auteur

  • admin

Comments