Ocean Signal SafeSea E100 - EPIRB

Ocean Signal SafeSea E100 - EPIRBDe SafeSea E100 van het Britse bedrijf Ocean Signal is een krachtige EPIRB en werkt in de 406 MHz satelliet band. Hierdoor is een constante signaalwaarneming gegarandeerd over de hele wereld. De EPIRB is uitgerust met een 121.5MHz noodpeil homing baken en een krachtig helder LED flitslicht voor een snelle on-scene locatie.

De SafeSea model E100G is tevens voorzien van een speciale ingebouwde GPS, die een zeer nauwkeurige positie doorstuurt, zodat de zoektijd aanzienlijk wordt verkort.

De batterijen hebben een levensduur van 5 jaar (actieve werktijd 96uur) en kunnen, in tegenstelling tot andere merken, door de gebruiker zelf gewisseld worden, waarbij de waterdichtheid gegarandeerd blijft.

Adviesverkoop incl BTW
EPIRB E100 Euro 427,95
EPIRB E100G Euro 579,95

www.oceansignal.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments