Jachthaven De Wilgenhoek Vinkeveen volledig vernieuwd

Jachthaven De Wilgenhoek Vinkeveen volledig vernieuwdOp Jachthaven De Wilgenhoek in Vinkeveen is men het nieuwe jaar goed begonnen. Na jaren van overleg met de gemeente gaat de fraai aan de plas gelegen haven met zijn bebouwing volledig vernieuwd worden. De ca. 30 jaar oude vaste houten steigers worden vervangen door drijvende aluminium steigers van het fabrikaat Metalu. Alle techniek aan land en op de steigers wordt vervangen door duurzame techniek van Seijsener Recreatietechniek uit Zaandam.

Eerst zijn de steigers aan de beurt. Gekozen is voor Harbour-In contactdozen in het steigerdek met Atlantic en Pacific zuilen. Elektra en drinkwateraansluitingen voor passanten beschikken over betaalmogelijkheid met de Jachthavenbetaalkaart van Seijsener. Alle aansluitingen zijn 16 A en voor de grotere schepen 25A. De steigers met 1 centrale opgang worden verlicht met superzuinige en duurzame Led verlichting. Vóór 1 april is de haven met in totaal 260 ligplaatsen in 2 fasen vernieuwd.

Na de zomer is vervolgens het landgedeelte aan de beurt. Het restaurant wordt vernieuwd. Daarnaast worden in 3 bouwlagen 18 verkoopappartementen gebouwd die een schitterend uitzicht hebben over de plas. Na de complete renovatie zal de Wilgenhoek net al 30 jaar geleden weer één van de mooiste jachthavens aan de Vinkeveense plassen zijn.

Labels

Auteur

  • admin

Comments